Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Анонс ярмарку вакансій

Дата: 18.08.2023 14:24
Кількість переглядів: 53

Фото без описуВже 30 серпня стартує Ярмарок Вакансій, на якому представники найбільших українських і міжнародних роботодавців розкажуть про свої компанії, відкриті вакансії та сучасні тенденції на ринку праці: https://bit.ly/3q57hVn

Якщо ви активно шукаєте роботу чи тільки придивляєтеся до можливих варіантів, якщо ви тільки починаєте кар’єру чи були вимушені перекваліфікуватися через переїзд в нову громаду, ось 5 причин, чому Ярмарок Вакансій саме для вас:

Різноманітність вакансій: на Ярмарку будуть представлені вакансії з різних галузей і секторів, що дозволить вам розглянути різноманітні можливості для кар’єрного розвитку чи перекваліфікації та дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці;

Знайомство з роботодавцями: на Ярмарку вакансій ви можете познайомитися з представниками різних компаній, дізнатися про умови працевлаштування, вимоги до кандидатів та інше.

Мережеві контакти: ви можете встановити корисні професійні контакти, які можуть допомогти вам у майбутньому. Навіть якщо вакансії не відповідатимуть вашим потребам зараз, можливо, вони стануть актуальними для вас пізніше.

Мініпрактикуми: під час Ярмарку ви дізнаєтеся про інструменти ефективного проходження онлайн співбесіди та складання сучасного резюме

Пряма взаємодія: якщо у вас виникнуть питання до роботодавців, ви можете задати їх напряму під час індивідуальної онлайн співбесіди, так само як і отримати зворотний зв’язок з приводу вашого резюме, побажань по заробітній платі та іншого.

Встигніть забронювати своє місце на «Ярмарку Вакансій 2023: Робота Є!»: https://bit.ly/3q57hVn

Оберіть короткий шлях до роботи, що стане джерелом стабільного прибутку! Підключайтеся 30 серпня з 11:00 до 14:00 на зустріч у ZOOM.

Програма «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в межах проєкту Міжнародної організації з міграції (IOM Ukraine) за фінансової підтримки Уряду Японії.

Посольство Японії в Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора