Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Розпочався новий проєкт Програми U-LEAD з Європою «Мости довіри», що реалізовується NETWORK OF ASSOCIATIONS OF LOCAL AUTHORITIES OF SOUTH-EAST EUROPE (NALAS)

Дата: 13.10.2023 16:21
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Для обговорення пріоритетних напрямів діяльності на початковому етапі відбулась перша офіційна зустріч, на якій були присутні представники українських громад – учасників проєкту, муніципалітети з Південно-Східної Європи, асоціації-члени Мережі асоціацій органів місцевого самоврядування Південно-Східної Європи (NALAS) з Болгарії, Хорватії та Румунії, Секретаріат NALAS, команда Програми U-LEAD з Європою.

Запорізьку область в проєкті представляє Михайлівська сільська територіальна громада.

Голова Михайлівської громади Alla Korol зазначила:

Нам дуже приємно брати участь у проєкті, який поєднує міста і поєднує людей. Наша громада відповідальна перед своїми мешканцями за формування комфортного та безпечного середовища проживання і ми дуже раді що у нас є можливість співпрацювати з муніципалітетом який тепло зустрів багатьох українських мешканців які вимушені були рятуватись від жахіть війни. І ми готові до реалізації спільних проєктів, що будуть спрямовані на покращення надання муніципальних послуг, модернізацію та відновлення, розвитку послуг для підтримки бізнесу.

Проєкт «Мости довіри» передбачає декілька компонентів:

організація стажувань для українських громад,

організація вебінарів щодо європейських грантових програм,

підписання меморандумів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора