Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Робоча зустріч у Михайлівській ОТГ

Дата: 02.11.2023 15:44
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Під час виїзної робочої зустрічі до Михайлівської об’єднаної територіальної громади представники Вільнянського відділу Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості зустрілись з головою сільської ради та працівниками виконавчого комітету.

Під час зустрічі обговорювалися нагальні проблеми сфери зайнятості та шляхи їх вирішення. Йшлося про послуги служби зайнятості, про стан локального ринку праці, про можливості організації суспільно корисних робіт, навчання занятого населення за ваучерами, професійне навчання учасників боцових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в ЦПТО ДСЗ, отримання грантів на розвиток власної справи місцевими підприємцями, компенсаційні програми для роботодавців за створення нових робочих місць, працевлаштування ВПО, молоді або осіб з інвалідністю та інших важливих питань із соціально-економічного життя громади.

Були надані необхідні консультації з питань законодавства про працю та зайнятість, державне соціальне страхування на випадок безробіття, а також роз’яснення щодо поточних та майбутніх змін у діючій нормативно-правовій базі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора