Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Mercy Corps надає підтримку малому та середньому бізнесу у сфері сільського господарства

Дата: 27.11.2023 10:07
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

[КИЇВ, 20.11.2023] – Mercy Corps, міжнародна організація, що надає гуманітарну допомогу та сприяє розвитку, оголошує про запуск Програми підтримки сільського господарства України, яка стала можливою завдяки фінансуванню Фонду Говарда Г. Баффета. Програма спрямована на підтримку фермерів та бізнесів, що тісно пов’язані з сільським господарством, у відновленні діяльності та подоланні наслідків війни.

Mercy Corps запрошує до участі у програмі представників малого та середнього сільськогосподарського бізнесу Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей.

Середній розмір фінансової допомоги складає 75 000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом Національного банку України (НБУ). Відбір учасників програми проводитиметься на конкурсній основі.

Вимоги до учасників програми:

  • можливість надати відомості та докази того, як підприємницька діяльність постраждала від війни;
  • співробітництво (або плани співпраці) з домогосподарствами, що займаються сільськогосподарською діяльністю. Наприклад, надання послуг, що полегшують ведення сільського господарства, постачання або виробництво ресурсів, необхідних для ведення сільського господарства, закупівля сільськогосподарської продукції або забезпечення доступу до ринків збуту тощо;
  • чітке обґрунтування потреби у фінансовій допомозі;
  • офіційна реєстрація та відсутність юридичних і правових перешкод для підприємницької діяльності згідно з вимогами українського законодавства;
  • інвестування власних коштів.

Щоб дізнатися подробиці та подати заявку на участь у програмі, зареєструйтесь за посиланням – uasp.mercycorps.org, відповівши на кілька запитань про вашу поточну діяльність та потреби, на які будуть використані кошти допомоги.

Примітка: Mercy Corps ніколи не вимагає винагороди в обмін на допомогу. Mercy Corps ніколи не стягує плату за подання заявки на допомогу. Якщо вам стали відомі випадки вимагання працівниками Mercy Corps та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій формі), просимо повідомити про це на гарячу лінію 0 800 332 590 або надіслати електронний лист на feedback.ua@mercycorps.org.

Про Mercy Corps:

Mercy Corps – це глобальна команда професіоналів у галузі гуманітарної допомоги та розвитку, які працюють разом, щоб створити майбутнє можливостей, де кожен може процвітати. У більш ніж 40+ країнах світу понад 5 400+ членів команди працюють пліч-о-пліч з людьми, які живуть у бідності, катастрофах, насильницьких конфліктах та гострих наслідках зміни клімату.

З моменту ескалації війни, Mercy Corps підтримала понад 750 000 людей, що перебувають в Україні чи були змушені шукати притулок у Польщі, Молдові та Румунії. Ми надаємо грошову допомогу; гранти для мікро-, малого та середнього бізнесу, а також малих та середніх фермерських підприємств; побутові, харчові та гігієнічні набори на зиму та в екстрених ситуаціях.

З будь-якими запитами ЗМІ, будь ласка, звертайтеся до менеджерки з комунікацій Mercy Corps Катерини Алєко за адресою kalieko@mercycorps.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора