Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Навесні 2023 року Михайлівська громада стала учасницею проєкту “Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад”

Дата: 05.12.2023 15:19
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Навесні 2023 року Михайлівська громада стала учасницею проєкту “Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад”.

У межах проєкту відбулось 3 (три) дводенних тренінгів-інтенсивів. Навчання роботі з даними задля розбудови інклюзивного суспільства — фокусна тема проєкту “Людський вимір”.

Після навчання Михайлівська розробила для своєї громади план реагування на виклики воєнного часу та прийняла участь у гранті від МОМ на 12 тис. євро.

Проєктна заявка на участь у гранті подавалась на створення молодіжного креативного простору на базі 3х бібліотек Михайлівської громади Запорізького району Запорізької області.

Метою проєкту було створення єдиного центру культурних та бібліотечних послуг, який буде обладнаний сучасними технічними засобами, з метою надання можливості вільного спілкування та відпочинку дітей та молоді Михайлівської громади на базі 3-х бібліотек .

Відкриття даного простору надасть можливість:

- згуртувати молодь, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, надати їм постійний доступ до інтернету для навчання та розвитку;

- підвищити рівень соціалізації дітей та молоді шляхом проведення тренінгів та майстер класів;

- надати безкоштовний доступ до інтернету для дітей, підлітків із соціально незахищених верств населення, малозабезпечених сімей, сімей, які опинились у скрутному становищі.

Наприкінці листопада 2023 року в рамках вищезазначеного проєкту Михайлівська громада отримала багато нової техніки для бібліотек.

Михайлівська громада безмежно вдячна міжнародним партнерам, а саме Міжнародній організації з міграції та ГО "СТЕП" за надана допомогу, підтримку та знання. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора