Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

єРобота: в Запоріжжі учасники грантових програм працевлаштували 240 працівників

Дата: 14.02.2024 14:34
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Тривають державні програми «Власна справа» і Гранти ветеранам, людям з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей в рамках проєкту єРобота. Запорізькі підприємці активно беруть участь у програмах, чим підтверджують важливість розвитку підприємництва у воєнний час.

 «Власна справа» допомагає розвинути не лише наявний бізнес підприємцям, але й доступна будь-якій людині, яка бажає започаткувати свою справу.

Загалом з початку дії програм ухвалено 260 позитивних рішень про надання мікрогрантів на суму 61 млн грн та працевлаштовано 240 працівників, – розповіла Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

У січні 2024 року позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на створення бізнесу отримали вже 20 заявників, з-поміж них 2 внутрішньо переміщені особи,  3 – ветерани, учасники бойових дій».

Тож грантові програми від держави – це гроші, які допоможуть втілити бізнес-ідеї:

«Власна Справа»: передбачає гранти для підприємців: від 50 000 до       250 000 гривень на старт або розвиток власного бізнесу.

Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей: від 250 000 до 1 000 000 гривень на старт або розвиток «ветеранського» бізнесу.

Подати заявку на отримання гранту за будь-якою програмою можна через портал Дія.

Нагадаємо, що основна умова отримання грантових коштів – створення робочих місць, сплата податків та провадження господарської діяльності.

Якщо у вас виникають запитання, звертайтесь до Сontact-центру Запорізького обласного центру зайнятості за тел: 0 800 33 67 28 або пишіть у наш Телеграм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора