Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 12.04.2024 08:35
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Проект рішення « Про проект внесення змін до рішення 16 позачергової  сесії  Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Михайлівської сільської ради»

 

Розробник –МИХАЙЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області підготувала проект рішення «Про внесення змін до рішення 16 позачергової сесії Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Михайлівської сільської ради»

Регуляторним актом пропонується внести зміни, а саме скасувати пунк 5.2. та підпункт 5.2.1. «Пільга з податку, що сплачується на території сільської ради, надається на наступні об'єкти нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб» в розділі 5 «Пільги із сплати податку» ПОЛОЖЕННЯ про порядок обчислення та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Михайлівської сільської ради, що суперечить принципам державної регуляторної політики для приведення у відповідність до вимог чинного законодавства.

З метою отримання зауважень і пропозицій проекти регуляторних актів та відповідні аналізи регуляторного впливу будуть розміщені на сайті Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області – http://mykhailivska.gromada.org.ua/ у розділі “Регуляторні акти”.

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу: вул. Слободчикова, буд. 17, с. Михайлівка, Запорізька обл., Запорізький район, 70030, тел. 93-2-83, або на електронну адресу: mih.rada@ukr.net протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.

ПРОЄКТ РІШЕННЯ Про внесення змін до рішення 16 позачергової сесії Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Михайлівської сільської ради»


ПРОЕКТ ПОЛОЖЕННЯ про порядок обчислення та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області


АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про внесення змін до рішення 16 позачергової сесії Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Михайлівської сільської ради»


ТЕСТ малого підприємництва (М-Тест)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора