Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Час нових кар’єрних рішень та вибору професії

Дата: 06.05.2024 14:40
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Мрія кожної людини – бути успішною, побудувати вдалу професійну кар’єру, займатися улюбленою справою. Крокувати до мрії можемо разом.

Державна служба зайнятості пропонує онлайн консультації від експертів з професійної орієнтації та онлайн сервіси з тестування.

Профорієнтація допомагає зрозуміти, який вид професійної діяльності вам більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію; оцінити власний потенціал та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Ця послуга вже доступна на сайті Державного центру зайнятості у рубриці «Професійна орієнтація».

Хочете отримати безкоштовну профорієнтаційну консультацію?

Зайдіть в рубрику «Наші консультанти», виберіть регіон, познайомтеся зі спеціалістами, оберіть свого та напишіть йому свої побажання. 

А далі тестуйтеся на наших платформах: «Моя професія: консультаційна мережа»,  «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри» та отримуйте коментар від професіоналів.

«Якщо ви ще не визначилися з вибором сфери діяльності або є декілька варіантів вибору майбутньої професії, якщо бажаєте глибше ознайомитися з професією, дізнатися про потребу фахівців на ринку праці, скористайтеся можливістю отримати повну інформацію про професії та стан регіонального ринку праці  від фахівців  центру зайнятості, – радить директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. – З початку 2024 року майже 10 тисяч послуг з профорієнтації отримали безробітні клієнти служби зайнятості, з них більше 2 тисяч – молоді люди до 35 років.

Додаткову інформацію можна отримати Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на Телеграм Підтримка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь